Αγαπητέ/-ή συγγραφέα βιβλίων αστυνομικών, θρίλερ, μυστηρίου, τρόμου ή φαντασίας,

είσαι πρωτοεμφανιζόμενος ή σούπερ διάσημος; Βρίσκεις κουραστικό και βαρετό να δίνεις συνεντεύξεις ή μήπως σ’ αρέσει να μιλάς για σένα και να κρέμονται απ’ τα χείλη σου; Ότι και να συμβαίνει δεν μας πειράζει καθόλου και δεν σε κρίνουμε. Αντιθέτως, εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε καλύτερα.

Γι’ αυτό ετοιμάσαμε τα παρακάτω εύκολα και γρήγορα βήματα.

1. Απαντάς στις παρακάτω 10 ερωτήσεις με μέχρι 20 λέξεις στην κάθε μία. Στο τέλος έχεις bonus πλαίσιο με ελεύθερα σχόλια εάν θες να μας πεις κάτι παραπάνω.

2. Στέλνεις στο Facebook ή στο email: matobookalo@gmail.com, μία ή και περισσότερες φωτογραφίες ή και video του βιβλίου, ώστε να μπουν στο άρθρο της συνέντευξης.

Θα ήταν ωραία να μην έχουν ξαναδημοσιευθεί, αλλά όχι απαραίτητο. Το περιεχόμενο των φωτογραφιών είναι ελεύθερο: με σένα, με το βιβλίο σου, με το κατοικίδιό σου, με το σπίτι σου, με τη γιαγιά σου, με τον εκδότη σου, με το φίλο σου, με τους fans σου, με το matobookalo, με φίλτρα, με το λογότυπό σου, κουλτουριάρικη, ντροπαλή, αγαπημένη, με φουλ διαφήμιση και τα λοιπά… Αν για τους δικούς σου λόγους δεν θες να στείλεις, θα χρησιμοποιηθούν αυτές που θα διαλέξουμε εμείς.

3. Μας ενημερώνεις ώστε να ετοιμαστεί το άρθρο με τη συνέντευξή σου.

Είσαι έτοιμος. Τα υπόλοιπα άφησέ τα επάνω μας. Αν σ’ άρεσε η ιδέα προχώρα παρακάτω.

Ξεκινάει η ανάκριση…

Μη ξεχνάς, στις αριθμημένες ερωτήσεις οι απαντήσεις σου να είναι μέχρι 20 λέξεις.


Ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διέθεσες για να σε γνωρίσουμε καλύτερα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συγγραφική σου πορεία!

Εάν θες να μας πεις την άποψή σου και να μας προτείνεις κάποιο βιβλίο αστυνομικό, θρίλερ, μυστηρίου, τρόμου ή φαντασίας που αγάπησες, γράψε μας μια Guest Review.

Εάν θες να μοιραστείς μαζί μας μια ιστορία-διήγημά σου επικοινώνησε μαζί μας μέσω:
email: matobookalo@gmail.com
Facebook
Instagram