Συνέντευξη στην Αγάπη του Agapi Reads

0
864

Συνέντευξη στην Αγάπη του Agapi Reads

Η κοινότητα των bookstagrammers, είναι για εμένα μια από τις καλύτερες, πιο ενεργές και πιο δεμένες κοινότητες που θα συναντήσεις στο Instagram.

Τα παιδιά που ασχολούνται με αυτό, είναι συνήθως πρόθυμα να σε βοηθήσουν, να σε καθοδηγήσουν και να σε “αγκαλιάσουν”. Μέσα από αυτή την κοινότητα γνώρισα τρομερά άτομα, είδα καταπληκτικές δουλείες και δράσεις και φυσικά πολύ μεράκι και αγάπη για το βιβλίο.

Ένα από αυτά τα άτομα είναι και η Αγάπη με το Agapi Reads.

Ένα κορίτσι που δεν φοβάται να πει την γνώμη του, που θα σου μιλήσει ειλικρινά -και αυτό φαίνεται σε όλα τα άρθρα της- και που με το χιούμορ του θα σε κερδίσει.

Όμως η Αγάπη είναι ξεχωριστή και για άλλον ένα λόγο. Κάθε μήνα στη σελίδα της φιλοξενεί αγαπημένους bookstagrammers. Μια ιδέα που λάτρεψα από την αρχή. Έτσι, όταν μου είπε ότι θέλει να συμμετέχω και εγώ, ένιωσα πολύ μεγάλη τιμή -ναι τιμή, δεν υπερβάλλω-, κυρίως γιατί ήμουν δική της επιλογή. Απάντησα λοιπόν στις ερωτήσεις της και σήμερα έχουμε το άρθρο – συνέντευξη που αποκαλύπτει διάφορα για εμένα.

*Πόσα αδιάβαστα βιβλία έχω, δεν το αναφέρω ξεκάθαρα, αλλά μια ιδέα θα την πάρεις.*

Αν μέχρι τώρα λοιπόν, δεν ήξερες την Αγάπη και τη στήλη της, η συνέντευξή μου ελπίζω να είναι η ευκαιρία να τη γνωρίσεις και να την παρακολουθήσεις φανατικά, γιατί πραγματικά αξίζει!

Περισσότερα για εμένα θα βρεις στο gorilaki.gr αλλά και στο Ex Libris.