Σήμερα σου έχω κάτι διαφορετικό. Κάτι που ήρθε απρόσμενα για μένα. Ας τα πάρουμε απ την αρχή.

Πριν λίγες μέρες ο Μιχάλης απ’ το Ex Libris με ενημέρωσε ότι θα μιλούσε στην επόμενη εκπομπή του για τα hashtags μου #readgreekauthors και #translategreekbooks και για την λίστα που έχω φτιάξει που περιέχει bookblogs και booktubers που μπόρεσα να βρω. Με κάλεσε έτσι να συμμετέχω και εγώ στην εκπομπή του και να τα πούμε.

Αφού ξεπέρασα τη ντροπή μου, γιατί δεν το έχω ξανακάνει και είμαι πιο πολύ του γραπτού λόγου, δέχτηκα με χαρά!

Κλείσαμε το ραντεβού μας, ηχογραφήσαμε την εκπομπή και το αποτέλεσμα βρίσκεται παρακάτω.

Ελπίζω να το απολαύσεις και να μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις το Ex Libris, γιατί έχει πάντα πολύ ενδιαφέροντα θέματα, νέες εξελίξεις για το χώρο του βιβλίου και φυσικά την άποψή του για πολλά πολλά βιβλία!

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πολύ ωραία συζήτηση! Μπράβο! Συγχαρητήρια για όλες τις πρωτοβουλίες που έχεις πάρει για την προώθηση βιβλίων/συγγραφέων/blogs!

   • Να ξέρεις πάντως πως μιλάω πολύ ειλικρινά! Είχα παλιά blog και ξέρω ότι χρειάζεται πολλή δουλειά και εσύ κάνεις καταπληκτική δουλειά και στις κριτικές σου και σε όλα αυτά που έχουν να κάνουν με τους συγγραφείς. Επίσης, η επιθυμία σου να γνωρίσεις και άλλα blogs δείχνει την πραγματική αγάπη που έχεις στο διάβασμα!

    • Όσοι έχουν/είχαν blog ξέρουν ότι είναι δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και με πολύ μεράκι για να βγάλεις καλό αποτέλεσμα. Άρα όσο μπορούμε προσπαθούμε να συμβάλλουμε όλοι θέλω να πιστεύω. Σε ευχαριστώ όμως και πάλι για τη γνώμη σου γιατί είναι πολύ όμορφο και σημαντικό να ακούς εμψυχωτικά λόγια! Λες, έχει νόημα αυτό που κάνω! Σε ευχαριστώ! 🙂

 2. υπέροχη συζήτηση <3
  έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο προσιτός είναι ο μιχάλης!
  αλεξάνδρα πλέον θα έχω και ήχο-πέρα απο εικόνα-όταν διαβάζω τα άρθρα σου.

 3. Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση σας. Σήμερα σας ανακάλυψα όπου έκανα και σχετικά αιτήματα στο fb, στο Instagram και στο goodreads ενώ θα σας παρακολουθώ εκ του σύνεγγες από το site

 4. Εξαιρετική συνέντευξη! Δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο, ασφαλώς..! Να είστε καλά!

Απάντηση