Νέα κυκλοφορία

Μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλο, χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε και στον τρόπο με τον οποίο θα ήταν φρόνιμο να αντιλαμβάνονται οι άνθρωποι την Ψυχή. Λαιμαργία, οκνηρία, λαγνεία, απληστία, ζηλοφθονία, οργή και αλαζονεία είναι τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα. Το κάθε αμάρτημα κι ένας δρόμος γνώσεων που λύνει έναν εσωτερικό γρίφο.

Ο κάθε γρίφος κρύβει ένα μυστικό. Εν έτη 2069 μ.Χ. σε ένα κρησφύγετο που χρησιμοποιήθηκε κατά τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, επτά άνθρωποι έχουν ως στόχο ο καθένας τους ξεχωριστά, να λύσει τον γρίφο που απεικονίζει το δικό του εσωτερικό μυστικό, ώστε να συμπληρώσει το βιβλίο του.

Η Σύλβια, ο Σεμπάστιαν, ο Τζωρτζ, ο Τζον, ο Τζακ, η Μάγια, η Τίνα και ο Τάισον παίρνουν την απόφαση να διαλευκάνουν ένα μυστήριο που κρύβεται σε έναν στοιχειωμένο «λαβύρινθο» εδώ και χρόνια. Κάποιος από αυτούς, ίσως να γνωρίζει περισσότερα από όσα δείχνει. Με τη βοήθεια του και λύνοντας το γρίφο των εφτά θανάσιμων αμαρτημάτων, θα έρθουν αντιμέτωποι με την εσωτερική τους πραγματικότητα και θα συνειδητοποιήσουν ότι τελικά η ιστορία ζωής του καθενός, με μια διαφορετική επιλογή μπορεί να πάρει εντελώς νέα τροπή…

Πηγή: εκδ. Mystory

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.