Νέα κυκλοφορία

Παραθέτω την ανακοίνωση όπως υπήρχε στη σελίδα των εκδόσεων Λυκόφως.

«Τα μυστικά που κρύβονται στο λυκόφως αργά ή γρήγορα αποκαλύπτονται. Και εμείς για αρκετό καιρό τα κρατήσαμε εν οίκω. Αλλά πλέον ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων.

Από σήμερα είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας η συλλεκτική έκδοση διηγημάτων του Γιώργου Δάμτσιου με τίτλο «Μυστικά στο λυκόφως». Μία έκδοση-γέφυρα που συνδέει το συγγραφικό παρελθόν με το μέλλον του Γιώργου Δάμτσιου. Το 450 σελίδων βιβλίο, που περιλαμβάνει είκοσι δύο διηγήματα διαφορετικών λογοτεχνικών ειδών, φέρει ιδιόχειρη υπογραφή του συγγραφέα και σημειώσεις για την πηγή έμπνευσης κάθε διηγήματος, μπορείτε να προμηθευτείτε στην ειδική τιμή των 13 ευρώ (περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής) στέλνοντας mail στο info@likofos.gr ή μήνυμα στη σελίδα των εκδόσεων Λυκόφως στο Facebook, με πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση παραλαβής, ΤΚ και τηλέφωνο).

Αυτό είναι το πρώτο μυστικό, γιατί υπάρχει και δεύτερο. Ο Γιώργος Δάμτσιος «μετακομίζει» σε έναν ιστορικό οίκο, τις εκδόσεις Βell, ωστόσο η συνεργασία μας θα συνεχιστεί, καθώς εκτός από τη συλλεκτική έκδοση των διηγημάτων, θα προχωρήσουμε και στην έκδοση τουλάχιστον μίας νουβέλας.

Περισσότερα εν καιρώ.»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.