ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ

Πριν λίγο καιρό σου είχα παρουσιάσει μια λίστα 📜 με bookblogs και booktubers, που δημιούργησα ώστε να είναι πιο εύκολο να τους βρούμε.

-Κλικ στην εικόνα για να δεις τη λίστα-

Βάσει αυτού σκέφτηκα 🤔, γιατί να μην τους γνωρίσουμε έναν-έναν καλύτερα; ⁉️ Και τι πιο ωραίο από το να μας προτείνουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο ένα βιβλίο 📗 που τους άρεσε!

Έτσι πλέον στο Matobookalo θα έχουμε τη στήλη

#GuestReview

όπου bookbloggers, booktubers, bookstagrammers, συγγραφείς και άλλα άτομα που έχουν σχέση με τη λογοτεχνία, θα μας προτείνουν βιβλία ή σειρές βιβλίων 📚 που αγάπησαν!

Πατώντας στη φωτογραφία θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες εάν σε ενδιαφέρει να στείλεις 📩 και εσύ την κριτική σου!

Δε ξέρω εάν σου αρέσει η ιδέα 💡 (πες ναι, πες ναι… 😍 ) αλλά εγώ είμαι πολύ ενθουσιασμένη 🤩 που θα γνωρίσουμε μαζί νέα άτομα αλλά φυσικά και ωραία βιβλία!

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλεξάνδρα μου, είναι μία πολύ ωραία και γλυκιά κίνηση αυτή ως προς το να γνωριστούμε και να μάθουμε λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλον! Ναι, μου αρέσει!!!

  2. Αλεξάνδρα μπράβο σου που σκέφτεσαι ανιδιοτελώς και πάντα επιδιώκεις να δίνεις χώρο και προβολή και σε άλλες φωνές! Μόλις έχω κάτι σχετικό, θα σου στείλω. 🙂

  3. Καλησπέρα όμορφη Αλεξάνδρα! Διάβασα το άρθρο σου & ενθουσιάστηκα! Εάν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στο δικό μου blog & εφόσον σε ενδιαφέρει να με συμπεριλάβεις στη λίστα σου. Εδώ θα βρεις αυτοτελείς ιστορίες βγαλμένες σα να είναι από μυθιστόρημα, χωρισμένα ανά κατηγορία. Κυρίως αφηγηματικά. Θα χαρώ να ρίξεις μια ματιά και να μου πεις τη γνώμη σου!

    https://makestorytelling.wordpress.com/

    • Αρχικά συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα σε προσθέσω στη λίστα φυσικά! Έριξα μια ματιά και μου άρεσε και μέσα στις γιορτές που θα βρω λίγο χρόνο θα το κοιτάξω με περισσότερη προσοχή! 🙂 Το σημειώνω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here