Ηρακλής – Το βουνό των Κενταύρων | Πέτρος Σοφιανίδης

0
1029

Ηρακλής – Το βουνό των Κενταύρων

Πέτρος Σοφιανίδης – Εκδόσεις Φυλάτος

Ηρακλής - Το βουνό των Κενταύρων

Υπόθεση βιβλίου / Οπισθόφυλλο

Ηρακλής – Το βουνό των Κενταύρων – Πέτρος Σοφιανίδης:

Ο κόσμος είναι υπό απειλή. Η Σκοτεινή Τριάδα, έχοντας στην κατοχή της τον Μαίανδρο και πλαισιωμένη από τον Νέσσο και τους Κενταύρους, επιδιώκει να κυριαρχήσει και να υποδουλώσει όλους τους ανθρώπους.
Οι σύμμαχοι των Βασιλείων της Ελλάδας, όντας πρώτη φορά ενωμένοι, προσπαθούν μαζί να βρουν τρόπο να σταματήσουν την ορμώμενη καταστροφή. Έχοντας χάσει ήδη από το πλευρό τους, τους ισχυρούς Θεούς του Ολύμπου, όλα μοιάζουν να είναι μάταια και αναποτελεσματικά.
Τότε, μέσα στην απόλυτη ταραχή και αναρχία, εμφανίζεται ο παντοδύναμος Ηρακλής, φέρνοντας ξανά την ελπίδα στους υπερασπιστές της ελευθερίας.
Θα καταφέρει ο ημίθεος να βοηθήσει τους συμμάχους ή μήπως είναι ήδη πολύ αργά; Μήπως το σκοτάδι έχει ήδη κυριαρχήσει; Ή μήπως μια ελάχιστη ακτίνα φωτός είναι αρκετή για να το διαλύσει;
Οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο δύσκολες και αντίξοες καταστάσεις. Πρέπει να δώσουν την ύστατη μάχη για την ελευθερία. Θα τα καταφέρουν;
Ο πόλεμος συνεχίζεται.
Η μάχη μαίνεται.
Η συνέχεια της τριλογίας είναι εδώ για να σας καθηλώσει.
Είστε έτοιμοι για τη μάχη;

Ηρακλής-Το βουνό των Κενταύρων

Δες περισσότερα για το βιβλίο Α: Μαίανδρος

Πέτρος Σοφιανίδης – Συγγραφέας

Ο Πέτρος Σοφιανίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Από μικρός έδειξε την αγάπη του για τις τέχνες και ιδιαίτερα για τη μουσική. Παίζοντας κιθάρα και συνθέτοντας τα δικά του τραγούδια, αποφάσισε να σπουδάσει μουσική τεχνολογία. Έκτοτε, συνθέτει και παράγει δική του μουσική, ως σόλο καλλιτέχνης, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί και με το ραδιόφωνο.

Πρώτη επαφή με τη συγγραφή, είχε ήδη από το Γυμνάσιο, όταν σκέφτηκε και έγραψε μια δική του ιστορία. Τότε γεννήθηκε μέσα του η αγάπη για τη μυθοπλασία και τη συγγραφή, τις οποίες εξέλιξε με το πέρασμα του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΔΩ

Δες ακόμα