Νέα κυκλοφορία

Ένα τετράδιο µε προσωπογραφίες.

Τίποτα που να μαρτυρά την ταυτότητα του δημιουργού του.

Τίποτα, εκτός από ένα µονόγραµµα: ΖΖ.

H νεαρή αστυνομικός Άννα Ηλιοπούλου είναι έτοιμη να παρατήσει για πάντα τη δουλειά της, όταν βρίσκει ξανά την ελπίδα σε μια νέα υπόθεση που αφορά τον μυστηριώδη θάνατο μιας φοιτήτριας. Η άφιξη, όμως, του εγκληματολόγου Πέτρου Δεληγιάννη, συνταράσσει ακόμη περισσότερο τον ήδη κλονισμένο κόσμο της. Με φόντο τη σύγχρονη Αθήνα, οι δυο τους συνεργάζονται για την εξιχνίαση της υπόθεσης, αλλά τα λάθη και οι παρερμηνείες τούς επιστρέφουν συνέχεια στο μηδέν.

Η γνωριμία τους εξελίσσεται σε μια ερωτική μάχη, καθώς η Άννα γοητεύεται από τον έξυπνο αλλά απόλυτο χαρακτήρα του Πέτρου, τη στιγμή που αυτός βρίσκεται αντιμέτωπος µε το εγώ του και τους φόβους του. Η υπόθεση του θανάτου της φοιτήτριας φαίνεται πως θα κλείσει όταν το ψέμα µεταμφιέζεται σε αλήθεια και το λάθος μοιάζει η πιο σωστή επιλογή.

Το αίνιγμα βρίσκεται στο μονοπάτι που οδηγεί στην Πτώση.

Θα μπορέσουν ο Πέτρος και η Άννα να βρουν τη λύση;

Πηγή: εκδ. Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Η πτώση είναι από εκείνα τα βιβλία που τα διάβασα και εξέπληξα τον εαυτό μου όταν κατάλαβα ότι το απόλαυσα τόσο πολύ. Ο λόγος;  Ενώ πρόκειται για μια αστυνομική υπόθεση, έχει έντονα ερωτικά-συναισθηματικά μέρη μέσα, κάτι το οποίο δεν έχω συνηθίσει. Η γραφή της Τόνιας Λαλούση όμως, με κέρδισε και με έκανε να το διάβασω μονορούφι σε μια μέρα, χωρίς να μου φανεί ανιαρό. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here