Νέα κυκλοφορία

Πριν από την Εύα, υπήρχε η Λίλιθ. Όμως, λίγοι ξέρουν το όνομα της και ακόμα λιγότεροι την ιστορία της. Η Λίλιθ, η πρώτη γυναίκα που έφτιαξε ο Θεός, περιπλανιόταν για χιλιετίες ως βρικόλακας στην Γη. Μεθυσμένη από την δύναμη, προσπάθησε, να ανοίξει τις πύλες του Παραδείσου και της Κόλασης. Το σχέδιο της αποτυγχάνει και η Λίλιθ αυτοκτονεί, αλλά δεν εξαφανίζεται. 150 χρόνια μετά επιστρέφει, ως θνητή, για να γίνει ξανά Αθάνατη. Για να το πετύχει αυτό, η Λίλιθ,θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό, ενώ μια τεράστια απειλή εμφανίζεται για τους βρικόλακες και τους θνητούς.

Σε αυτό το βιβλίο, η συγγραφέας γράφει για ένα ταξίδι εσωτερικής αλλαγής και ενδυνάμωσης, μέσα από την συμφιλίωση με τις σκοτεινές πλευρές σου.

Πηγή: εκδ. Μιχάλης Σιδέρης

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η Λίλιθ, η σκοτεινή γυναικεία πλευρά. Πράγματι, λίγοι γνωρίζουν την ιστορία της…
  Είχα κάνει ένα βιωματικό σεμινάριο για γυναίκες, όπου ένα κομμάτι του στηρίχτηκε στη Λίλιθ και στον συμβολισμό της γύρω από την αφύπνιση της θηλυκότητας…

   • Όχι το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει αλλά θα με ενδιέφερε. Δεν ήξερα ότι υπήρχε.
    Και εγώ τυχαία έπεσα πάνω στη Λίλιθ καθώς ετοίμαζα το υλικό για το σεμινάριο και τελικά είδα ότι είναι όντως πάρα πολύ βοηθητικό στο να δει μία γυναίκα τη θηλυκή της πλευρά αλλά και αυτά που κρύβει μέσα της σε αντίθεση με την καλόβολη Εύα, συμβολικά πάντα μιλάμε. Μάλιστα είδα ότι ήταν ένα σεμινάριο με ρα πολύ μεγάλη επιτυχία που Άγγιξε τις γυναίκες που συμμετείχαν

    • Είναι νέα κυκλοφορία το βιβλίο γι’ αυτό δεν το γνωρίζατε μάλλον.
     Φαντάζομαι (με τις λίγες γνώσεις μου φυσικά) γιατί θα είχε επιτυχία. Η θηλυκή πλευρά της γυναίκας πολύ συχνά παρουσιάζεται ως κάτι κακό ή επικίνδυνο ή ακόμα και κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται μια γυναίκα, οπότε έχει περάσει στην κοινωνία μας ως θέμα ταμπού και έτσι αντιμετωπίζεται πολλές φορές. Χρειάζεται μια απελευθέρωση στο αυτό το θέμα και κυρίως μια βαθύτερη κατανόηση του θέματος. Θα ένιωσαν πιο απελευθερωμένες! Τα καλά βιωματικά σεμινάρια σε αγγίζουν και πολλές φορές κάνουν ‘θαύματα”. Συγχαρητήρια για την επιτυχία του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here