Το Χαμένο Παιδί – Christian White

0
5817

Το Χαμένο Παιδί – Christian White

Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Το Χαμένο Παιδί - Christian White

Υπόθεση βιβλίου / Οπισθόφυλλο

Το Χαμένο Παιδί – Christian White: 3 Απριλίου 1990. Η µικρούλα Σάµι εξαφανίζεται από το σπίτι της στο Μάνσον του Κεντάκι – ένα γεγονός που συντρίβει την οικογένειά της και διχάζει τη βαθιά συντηρητική, θρησκευόµενη κοινωνία της πόλης.

Είκοσι οκτώ χρόνια µετά, η Κιµ Λίρι, Αυστραλιανή φωτογράφος, πολιορκείται από έναν άγνωστο ο οποίος ανατρέπει όλα όσα ήξερε για τον εαυτό της, καθώς ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η µικρή Σάµι. Πόσο µακριά µπορεί να φτάσει η Κιµ για να ανακαλύψει την αλήθεια; Αναζητώντας απαντήσεις, επιστρέφει στην αποµακρυσµένη πόλη όπου µεγάλωσε η Σάµι για να αντιµετωπίσει τα φαντάσµατα της παιδικής της ηλικίας. Ωστόσο, όσο πιο βαθιά ψάχνει, τόσο περισσότερα κρυµµένα µυστικά ανακαλύπτει για την οικογένεια της Σάµι… και τόσο περισσότερο πλησιάζει στο ανείπωτο τραύµα του σκοτεινού και διεστραµµένου παρελθόντος της. 

Το συγκλονιστικό λογοτεχνικό ντεµπούτο του Αυστραλού πολυβραβευµένου σεναριογράφου Christian White, που µεταφράστηκε σε περισσότερες από δέκα γλώσσες και έγινε αµέσως µπεστ σέλερ. 

Ένα καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ, που αιχµαλωτίζει τον αναγνώστη, από τις πρώτες κιόλας σελίδες, σε ένα αναπάντεχο παιχνίδι ανάµεσα στο παρόν και το παρελθόν. ††

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα

Ο Christian White (Κρίστιαν Γουάιτ) είναι Αυστραλός συγγραφέας και πολυβραβευμένος σεναριογράφος. Το πρώτο του μυθιστόρημα, Το Χαμένο Παιδί, τιμήθηκε με το κρατικό βραβείο λογοτεχνίας της Αυστραλίας το 2017. Το 2013, το σενάριό του One Year Later κέρδισε την πρώτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό Think Inside The Box. Οι ταινίες των οποίων υπογράφει τα σενάρια προβάλλονται σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Ζει στη Μελβούρνη μαζί με τη σύζυγό του, δη­μιουρ­γό ταινιών Summer DeRoche, και τη σκυλίτσα τους, Issy.

Περισσότερες νέες κυκλοφορίες