Η Τελευταία Συμφωνία | Τόνια Λαλούση

0
886

Η Τελευταία Συμφωνία

Τόνια Λαλούση – Εκδόσεις Λεξίτυπον

Η τελευταία συμφωνία

Υπόθεση βιβλίου / Οπισθόφυλλο

Η Τελευταία Συμφωνία: Ο εγκληματολόγος Πέτρος Δεληγιάννης, βρίσκεται μπροστά σε ένα έγκλημα με υπογραφή. Η κόρη ενός επιφανούς πολιτικού δολοφονείται λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, ταράζοντας την εφησυχασμένη πολιτική σκηνή. Μοναδικό στοιχείο αναφοράς: μια ξεχωριστή μελωδία που βρέθηκε πάνω στο πτώμα της.

Το κυνήγι εύρεσης των πιθανών υπόπτων ξεκινάει με έναν κορυφαίο Ρώσο συνθέτη να έρχεται στο προσκήνιο, τη στιγμή που το μοναδικό άτομο που είχε κίνητρο να τη σκοτώσει είναι ο αδερφός της και νέος αρχηγός του κόμματος του πατέρα τους.

Μια διπλή δολοφονία που έμεινε θαμμένη στην Αμερική, ένας επιχειρηματίας που θα ρισκάρει τη ζωή του για να παραμείνει στην κορυφή, μια συνεργασία με κωδικοποιημένα ονόματα και ένα θύμα ψυχολογικής χειραγώγησης, θα φέρουν τον Πέτρο Δεληγιάννη στην παγωμένη πόλη της Μόσχας, για να εξερευνήσει την αλήθεια πίσω από τα προσωπεία των υπόπτων που αποζητούν τη δόξα.

Ο δολοφόνος κάνει λάθη. Δεν μπορεί να αγγίξει την τελειότητα. Έχει μόνο μια τελευταία ευκαιρία.

Συγγραφέας – Τόνια Λαλούση

Η Τόνια Λαλούση γεννήθηκε το 1993 στην Καλαμάτα και σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Τον Μάιο του 2017 ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με τίτλο «Ακροβατώντας στον χτύπο της καρδιάς», το οποίο κυκλοφορεί από το Amazon. Η σταδιακή μετάβαση από την αναγνωστική σφαίρα του ρομαντικού στα μυστήρια και τις περιπέτειες της αστυνομικής λογοτεχνίας την οδήγησε, έναν χρόνο μετά, στη συγγραφή ενός βιβλίου που αποτελεί κράμα αστυνομικού και ρομαντικού μυθιστορήματος, με τίτλο «Η πτώση», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή. Το τρίτο της μυθιστόρημα είναι ένα αμιγώς αστυνομικό βιβλίο, με τίτλο «H τελευταία συμφωνία» που θίγει την έννοια της τελειότητας, ως σημείο αναφοράς για την κατάκτηση της κορυφής και της κοινωνικής αναγνώρισης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συγγραφέα στη σελίδα: www.bookshine.weebly.com

Δες τα νέα βιβλία