Η Κόρη του Δάσους, Ο Υπέρμαχος των Λησμονημένων Θεών (Ι)

0
552

Η Κόρη του Δάσους, Ο Υπέρμαχος των Λησμονημένων Θεών (Ι)

Αλέξανδρος Λειβαδιώτης – Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή

Η Κόρη του Δάσους

Υπόθεση βιβλίου / Οπισθόφυλλο

Η Κόρη του Δάσους είναι το πρώτο βιβλίο από την σειρά  “Ο Υπέρµαχος των Λησµονηµένων Θεών.”

Το φεγγάρι µόλις είχε ανατείλει ξεθωριάζοντας το σκουρόχρωµο ουράνιο θόλο, καθώς το Βάττενφορτ, το συνοριακό κάστρο του Ρένοντιν, βρισκόταν ακόµα υπό την πολιορκία του στρατού του Φάντερχαμν

Τα απόρθητα τείχη του και οι ατρόµητοι υπερασπιστές του χάριζαν ένα αίσθημα ασφάλειας στο νεαρό ιπποκόμο, τον Όλαφ, ο οποίος παρατηρούσε τη µάχη από το πέτρινο µπαλκόνι του φρουρίου, δίπλα στον αγέρωχο άρχοντά του.

Ένα αίσθημα ασφάλειας, όμως, που γρήγορα θα έσβηνε. Πρόσωπα και αλλεπάλληλα γεγονότα θα οδηγήσουν τον Όλαφ σε ένα µακρύ, απρόβλεπτο ταξίδι, που θα δοκιμάσει τα όρια του νου και των µυών του. Ένα ταξίδι που θα καθορίσει την ίδια του την ψυχή.

O Υπέρμαχος των Λησμονημένων Θεών – Η Κόρη του Δάσους

Αλέξανδρος Λειβαδιώτης

Ο Αλέξανδρος Λειβαδιώτης γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη, όπου και ζει µέχρι σήµερα. Είναι κάτοχος πτυχίου ισοδύναµου µε MASTER από τη σχολή της Δασολογίας και του Φυσικού περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης. Επίσης, κάτοχος Bachelor από το Κολλέγιο Περρωτής της Αµερικάνικης Γεωργικής Σχολής στον τοµέα της Διεθνούς Επιχειρηµατικότητας.

Προτιµάει, όµως, να παρουσιάζει τον εαυτό του ως “ταξιδευτή”. Από µικρή ηλικία τον γοήτευαν τα νοητά ταξίδια σε φανταστικούς κόσµους, που γνώριζε από µεγάλους συγγραφείς και άλλους δηµιουργούς. Η µεγάλη του αγάπη ήταν η εξιστόρηση αυτών των ταξιδιών σε φίλους του, µέσω της αγαπηµένης του συγγραφής ή µέσω παιχνιδιών ρόλων. Όνειρό του είναι η έκδοση βιβλίων-εξιστορήσεων, µε σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους αναγνώστες να γνωρίσουν τον πανέµορφο κόσµο, τον οποίο “ανακάλυψε”, όντας ακόµα φοιτητής, και ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγµή: την Χώρα του Ποταµού Έαρµαρκ, ή αλλιώς Μόντεργιορντ.

Το Δεκέµβριο του 2015, η σύντοµη ιστορία του, µε τίτλο “Τελευταία Υπόθεση”, δηµοσιεύτηκε στην ανθολογία “Ιστορίες εµπνευσµένες από το έργο του Ε.Α. Πόε, Κόκκινος Θάνατος”, µέσω διαγωνισµού των εκδόσεων “Συµπαντικές Διαδροµές ”.

Δες ακόμα

Νέες κυκλοφορίες βιβλίων

Κριτικές / απόψεις

Συνεντεύξεις συγγραφέων