Βεατρίκη – Ωδή στο απόλυτο κακό | Κωνσταντίνος Ανυφαντής

0
882

Βεατρίκη – Ωδή στο απόλυτο κακό

Κωνσταντίνος ΑνυφαντήςΕκδόσεις Ανάτυπο

Βεατρίκη

Νέα κυκλοφορία

Βεατρίκη – Ωδή στο απόλυτο κακό: Δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου από τη στιγμή που γνωρίζει το άλλο του μισό, από τη στιγμή που βάζει τις βάσεις για τη δική του οικογένεια και τη δική του ευτυχία.

Όταν όμως το κακό και το μίσος φωλιάζει, καιροφυλακτεί μέσα στους κόλπους της οικογένειας και συνεργάζεται με τις αιώνιες δυνάμεις του απόλυτου κακού τότε κάνει την εμφάνισή του ο θάνατος, ο ανείπωτος πόνος και η προδοσία.

Στη νουβέλα αυτή η Αγγελική μια μικρή κοπέλα γλιτώνει από τη σφαγή της Χίου. Μεγαλώνει σε σπίτι αγγλικό και ερωτεύεται τον γιο ενός πλούσιου εμπόρου. Όλοι θα περίμεναν πως άγγιξε την απόλυτη ευτυχία αλλά σκέφτηκαν λάθος. Η άφιξη της νέας είναι εμπόδιο και βάρος στα σχέδια της Βεατρίκης.

Θα κάνει τα πάντα για να τη βγάλει από τη μέση,για να την εξαφανίσει. Με σύμμαχο το αιώνιο και απόλυτο κακό θέλει να κυριαρχήσει στην οικογένεια και δε θα ανεχθεί κάποιον αντίπαλο. Όσοι της στέκονται εμπόδιο με… συνοπτικές διαδικασίες βγαίνουν από τη μέση.

Θα το πετύχει; Θα το καταφέρει;

Θα έχει η άτυχη Αγγελική την ίδια τύχη;

Θα νικάει πάντα το καλό

Βεατρίκη - Ωδή στο απόλυτο κακό

Ένα βιβλίο με δύο εξώφυλλα – δύο συγγραφείς

Άγγελοι χωρίς φτερά

– Γιατρέ, χάνει τον σφυγμό της, γρήγορα!
– Βάλτε της μάσκα οξυγόνου και κάντε τη μετάγγιση αίματος.
Ο Δημήτρης είχε αγχωθεί για τα καλά. Οι απόπειρες αυτοκτονίας ήταν το χειρότερο του, ειδικά όταν επρόκειτο για μια κοπέλα μόλις εικοσιτεσσάρων χρόνων. Είχε εφημερία σήμερα και το πρόγραμμά του ήταν αρκετά φορτωμένο. Τον τελευταίο καιρό τα επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο είχαν αυξηθεί. Ειδικά περιστατικά από τροχαία ατυχήματα, που πολλές φορές είχαν δυσάρεστη κατάληξη.
Αλλά το σημερινό δεν είχε προηγούμενο.

Κωνσταντίνος Ανυφαντής – Συγγραφέας

Ο Κωνσταντίνος Ανυφαντής γεννήθηκε στην Αθήνα πριν τρεις και κάτι δεκαετίες και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Άρτα. Από την ηλικία των 20 εργάζεται στο δημόσιο. Αυτό το διάστημα μένει μόνιμα στο Έβρο όπου εκεί εξερευνά την παράξενη Ελλάδα, τους θρύλους και τις παραδόσεις της. Έχει εκδώσει από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή τα βιβλία “Σκιές της αντίπερα όχθης” και “16 ιστορίες τρόμου και μυστηρίου μέσα από ελληνικούς αστικούς μύθους”.

Κωνσταντίνα Τότογλου – Συγγραφέας

Η Κωνσταντίνα Τότογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα όπου παντρεύτηκε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι Απόφοιτη της σχολής τουριστικών Επιχειρήσεων και μιλάει 3 ξένες γλώσσες. Το παρόν βιβλίο αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια. Αγαπάει τα ταξίδια και την υποκριτική.

Δες ακόμα

Νέες κυκλοφορίες βιβλίων | Κριτικές / απόψεις | Συνεντεύξεις συγγραφέων